ZAOKRET U PRIŠTINI? Moguća suspenzija taksi

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAOKRET U PRIŠTINI? Moguća suspenzija taksi

Šef kabineta Ramuša Haradinaja da bi vlada mogla da privremeno suspenduje takse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period Avni Arifi, šef kabineta Ramuša Haradinaja, rekao je da bi vlada u Prištini mogla da privremeno suspenduje takse na srpsku robu.Pročitajte još: Tahiri: Takse neće biti ukinute ni sutra ni prekosutraArifi je ponovio da vlada Kosova zadržava stav koji je izneo kosovski premijer Ramuš Haradinaj da takse ostaju, ali je dodao i da bi vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mogla da privremeno suspenduje takse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period, tokom kojeg bi Kosovo i Srbija intenzivno radili na postizanju konačnog sporazuma.Pročitajte još: Tači: Takse na robu iz Srbije i BiH ugrozile odnose sa SAD; Posle sporazuma s Beogradom otvaramo ambasadu u Moskvi; Ako me pozovu, idem u Hag"Postoji jedan ranije pomenut modalitet da, ako napravimo brzi format razgovora, onda možemo obustaviti takse. Na primer, ako je započet intenzivan format razgovora", rekao je Arifi za KTV i dodao da Prištinu ne interesuje da samo ode u Brisel i slika se, uz podsećanje da su brojni sporazumi koji nisu primenjeni, prenela je Koha ditore.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Haradinaj: Namet od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH u interesu Kosova; Arifi: Moguća suspenzija taksi

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019

Šef kabineta Ramuša Haradinaja da bi vlada mogla da privremeno suspenduje takse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, još jednom je ponovio da je odluka o nametnutim za 100 odsto uvećanim taksama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.