Vulin: Zaštiti Srbe na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Zaštiti Srbe na Kosovu

Ministar za rad boračka i socijalna pitanja Srbije Aaleksandar Vulin prisustvovao je danas proslavi Uskrsa u manastiru Devič, u Drenici na Kosovu.

Vulin je posle liturgije uz čestitku vernicima zatražio od međunarodne zajednice da "preuzme već jednom dužnost i obavezu, i da ispuni obećanje koje je dala Srbima na Kosovu i u Metohiji da će na ovim prostorima biti mira i pravde za njih".

Vulin je podsetio na nerasvetljene zločine nad Srbima, na česte napade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na povratnike, i naglasio da su Srbi na Kosovu "najnapaćeniji i zato i najvoljeniji deo naroda".

Povodom Uskrsa Vulin je poželeo mir Srbima na Kosovu, kao i svim drugim pravoslavnim vernicima.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.