Vulin: Zabrinjavajuće su lažne optužbe na račun Srbije

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Zabrinjavajuće su lažne optužbe na račun Srbije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je "zabrinjavajuće" to što pokušava da se sudi Srbiji za ono što joj je već presuđeno.

Vulin je, neposredno pred prijem u Skupštini grada Beograda, povodom proslave 25. godina Republike Srpske, rekao da Srbiju brine što se stabilnost tako malo ceni i naveo da Srbiju zabrinjava sve što se dešava u BiH.

"Brine nas i to što se još uvek ne zna ko je pokušao da ubije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici", podvukao je ministar Vulin.

Mir i stabilnost ćemo čuvati, ponižavanje nećemo dozvoliti

On je dodao i da se nada, zbog svih naroda, da će sve što se dešava brzo prestati jer se mora voditi računa o istorijskoj istini, kao i da će pojedinci prestati da vode politiku tako što će podilaziti sopstvenoj stranci.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Srbiju brinu lažne optužbe za genocid

Izvor: RTS, 28.Feb.2017

Srbiju brinu lažne optužbe za genocid i to što se pokušava da se sudi onome što je već presuđeno, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. . Vulin je, neposredno pred prijem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.