Vulin: Opoziciju okuplja mržnja prema Vučiću

Izvor: Blic, 28.Feb.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Opoziciju okuplja mržnja prema Vučiću

Opozicija se bori protiv same sebe, a jedina tačka okupljanja im je mržna prema Aleksandru Vučiću i prema Srbiji koja se menja, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin.

On je, na skupu u Čačku na kome su PS i SNS najavili koaliciju “Zajedno možemo sve” rekao da bi se 2012. malo ko u Srbiji kladio da politika koju je trasirao Aleksandar Vučić, a koju su svi sprovodili, dovesti do promene, jer je "DOS tada bio sila" koja je izgledala nepobediva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Ali mi smo je pobedili. Pobedili smo one koji su uništavavali Srbiju u pljačkaškoj privatizaciji, setite se, tada je izgledalo da se u Srbiji ništa neće promeniti, da će zauvek vladati tajkuni, da će pljačkaška privatizacija zauvek jesti ljude, da propadanju nema kraja, da će se zauvek okretati glava od naših ratnika i njihovih potomaka, da će proces drobljenja i smanjivanja Srbije biti nastavljen. Tada je tako izgledalo", rekao je Vulin.

Smatra da njegovi politički protivnici i iz DOS-a, i oni koji su odatle izašli, “pa su sad nekakva desnica”, ne mogu da formulišu nijednu rečenicu programa i da je sve što uspeju da kažu da neće biti onakvi kakvi su bili pre.

“Oni se u ovim izborima bore protiv sebe samih. Njihova jedina zajednička crta i zajednička tačka jeste mržnja prema Vučiću, odnos u kome mrze sebe same, zato što su radili ono zbog čega se danas bore, a onda mrze Srbiju koja se menja, postaje bolja”, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, PS je značajno narastao u odnosu na ranije izborne cikluse i sada deluje u više od 120 opštinskih organizacija i u ogromnoj većini izlazi zajedno sa SNS, kao i na republičkom i pokrajinskom nivou.

“PS jeste partija autentične levice”, kaže Vulin i dodaje da je to partija koja je potrebna Srbiji, koja svoje partnere i saveznike ne bira po trenutnom stanju, već po vremenu provedenom zajedno, kao i vremenu koji će provesti zajedno.

“Mi smo saborci SNS, ne menjamo strane, bićemo zajedno i u vremenima koji dolaze”, rekao je Vulin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vulin: Opoziciju okuplja mržnja prema Vučiću

Izvor: Studio B, 28.Feb.2016

Opozicija se bori protiv same sebe, a jedina tačka okupljanja im je mržna prema Aleksandru Vučiću i prema Srbiji koja se menja, izjavio je predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin...On je, na skupu u Čačku na kome su PS i SNS najavili koaliciju "Zajedno možemo sve" rekao da bi se 2012....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.