Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin:Hrvatsko pravo ne sme da opterećuje Srbiju

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas, na pitanje hrvatskih novinara u Šibeniku zašto se Srbija meša u pitanja u vezi sa Zakonom o braniteljima, da se Srbija ne meša u ta pitanja, ali da hrvatska unutrašnja politika ne sme da ima implikacije na Srbiju Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas, na pitanje hrvatskih novinara u Šibeniku zašto se Srbija meša u pitanja u vezi sa Zakonom o braniteljima, da se Srbija ne meša u ta pitanja, ali da hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << unutrašnja politika ne sme da ima implikacije na Srbiju. "Mi ne možemo i nećemo da se mešamo i kao što znate mi nikada nismo stavljali primedbe na bilo kakva unutrašnja pitanja Hrvatske, jer to smatram unutrašnjim pitanjem. Ali, ne sme unutrašnja politika da ima bilo kakve implikacije na Republiku Srbiju. Mi ne donosimo zakone koji mogu da ugroze Hrvatsku", rekao je ministar Vulin. Odgovarajući na pitanje šta očekuje da uradi Milorad Pupovac, imajući u vidu da je SDS S u Vladi, ministar Vulin je istakao da očekuje od Srba da se bore za Srbe, i da očekuje da poboljšaju položaj Srba i da probleme Srba učine prepoznatljivim i da ih rešavaju. Vulin je u Šibeniku prisustvovao ustoličenju episkopa dalmatinskog Nikodima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vulin: U nedostatku argumenata, progovore kompleksi

Izvor: RTS, 02.Okt.2017, 13:52

Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je da, kada se hrvatska politika suoči sa argumentima, progovore kompleksi i izrazio nadu da će zvanični Zagreb uspeti da prevaziđe sve to da bi, kako kaže, dve zemlje mogle zajedno da rade na rešavanju problema Srba povratnika, neisplaćenih srpskih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.