Vukašin Jovanović na pozajmici u Bordou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Jovanović na pozajmici u Bordou

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Vukašin Jovanović narednih šest meseci igraće na pozajmici u Bordou, preneli su danas francuski mediji.

Jovanović je i prošle zime bio želja Bordoa, ali francuski klub nije uspeo da dogovori finansijske ugovore sa Zvezdom, njegovim tadašnjim klubom.

Kako prenosi portal "Mocart sport", u ugovoru nema otkupne klauzule, što znači da će se Jovanović po isteku pozajmice vratiti u Zenit.

Jovanović, član omladinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reprezentacije Srbije koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, u Zenitu nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu. Trener Mirčea Lučesku ga je tako prekomandovao u drugim tim Zenita, za koji je 20-godišnji Jovanović upisao 25 nastupa.

Bordo je posle 22 utakmice u prvenstvu Francuske sedmi na tabeli sa 32 boda, pet manje od četvrtoplasiranog Liona, koji trenutno zauzima poziciji koja naredne sezone vodi u neko od evropskih takmičenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vukašin Jovanović u Francuskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2017

Transfer realizovan...Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Vukašin Jovanović narednih šest meseci igraće na pozajmici u Bordou, preneli su francuski mediji. Jovanović je i prošle zime bio želja Bordoa, ali francuski klub nije uspeo da dogovori finansijske ugovore sa Zvezdom, njegovim tadašnjim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.