Vukadinović: Zvonce je signal kako da glasaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukadinović: Zvonce je signal kako da glasaju

Poslanik DSS Đorđe Vukadinović tvrdi da se poslanici vladajuće većine u parlamentu zvoncem pozivaju da glasa za prihvatanje nekih zakona.

Vukadinović je novinarima rekao da poziv zvoncem upućuje predsedavajući Skupštine Srbije, a kada, kako je rekao, zvonca nema, onda se ne glasa "za".

Kao primer on je naveo da vladajuća većina nije glasala za sopstveni predlog Anketnog odbora o utvrđivanju činjenica o izbornoj krađi a za koji su toliko galamili i žurili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da donesu taj predlog.

"Ja sam bio iznenađen kada sam saznao da poslanici iz vladajuće, glasaju tako što reaguju na zvonce. Zvonce služi kada treba poslati znak ili signal poslanicima vladajuće većine da se glasa za. Kada zvonca nema onda se ne glasa za, što je strašno", rekao je Vukadinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.