Izvor: Glas javnosti, 03.Mar.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić: Kosovo crna rupa

ŽENEVA - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je juče na sednici Saveta UN za ljudska prava u Ženevi da je Srbija ponosna na činjenicu da je postala regionalni lider u poštovanju ljudskih prava, ali je istovremeno upozorio da na njenoj teritoriji postoji deo na kojem ne postoji ni minimum poštovanja osnovnih ljudskih prava - Kosovo.

- Mi smo skoro postigli svoj cilj potpune usklađenosti sa svim relevantnim regionalnim standardima - rekao je Jeremić i dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

- Na osnovu Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN naša južna pokrajina, Kosovo i Metohija, izdvojena je iz direktne jurisdikcije vladinih institucija. Tu, u snažnom kontrastu, sa ostatkom Srbije, ljudska prava u žalosnom stanju. U tom smislu, Kosovo je bez sumnje najmračniji deo Evrope.

Vidi ti ovog Peru detlica-Jeremica,kaze "Kosovo crna rupa"??? A sta bi sa Srbijom gde cveta kriminal,gde je zaduzena do guse,gde braca Saric zare i pale svuda po Srbiji,gde se skrivaju najgori zlocinci svih vremena (Mladic i Hadzic),gde se psi nahranjuju bebama po ulicama Srbije,gde ima droge na tone i tone,gde se protestira svaki dan u svim delovima zemlje Srbije. Sta da kazemo za odnose sa komsijama,sa Hrvatskom,C.gorom,Kosovom,Makedonijom,BiH? Sta reci o ljudima (srednjoskolcima) koji vode najvece opozicione stranke,za zlocince koji sede u Parlamentu Srbije? Sta bi sa Mirom Markovic,Bogoljubom Karic,Markom Milosevicem,i bezbroj drugih bezdusnika i lopova koji su se debelo nakrali na grbu napacenog naroda u Srbiji i odjednom "Nestali" tamo negde gde im se ne moze nista?!!! Pitam se,koja smo mi "RUPA"??? Stvarno se pitam,dokle ce se ovi nasi pozabaviti tudjim stvarima a nase osnovne potrebe da ostavljaju "na stranu"???Veoma neseriozna izjava ze jednog Ministra koji predstavlja zemlju koja pretendira ulazak u EU!!!! Na zalost,postali smo predmet humora i sale u MZ,i to ce trajati sve dok nas ovi cuclasi predstavljaju po svetu.

Marina,svaka ti je na mestu,potpisujem sve sto si napisala,svaka cast.

U pravu si Marina,ali niko nam nije kriv,sami smo ih glasali i moramo ih trpeti.Dok oni uzivaju svojim blagodetima i sopinzima po svetu,mi trpimo i gladujemo.Ali neka,dobili smo ono sto smo trazili!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.