Vučiću pozlilo zbog visokog pritiska i premora

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću pozlilo zbog visokog pritiska i premora

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić jutros je hitno prebačen na Vojnomedicinsku akademiju zbog visokog pritiska. Pušten je popodne na kućno lečenje na lični zahtev.

Potpredsedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Aleksandru Vučiću jutros je pozlilo, zbog čega je bio prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, ali je u popodnevnim satima pušten kući. Očigledno je reč o premoru. Vučiću je pozlilo jutros u kabinetu, pa je oko 9 sati kolima Hitne pomoći prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na VMA. Urađene su analize, a on je oko 13 časova na sosptvenu odgovornost napustio bolnicu, iako su lekari instistirali da ostane pod njihovim nadzorom. Očekuju se rezultati medicinskih analiza urađenih na VMA, a u međuvremenu potpredsednik vlade otkazao je sve današnje aktivnosti, rečeno je u Vučićevom kabinetu, prenose agencije. "Pozlilo mu je. Pritisak mu je bio skoro dvesta, a lekari su rekli da ni srce ne radi kako treba". Na njegovo insistiranje pušten je na kućno lečenje. Urađene su mu sve analize, a pregledao ga je zamenik načelnika VMA profesor Dragan Dinčić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić posetio je Vučića na VMA.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.