Vučiću pozlilo, završio u bolnici

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću pozlilo, završio u bolnici

Premijer Aleksandar Vučič završio je u bolnici zbog pregovora oko Železare, pišu "Naše novine". "Pregovori su bili izuzetno teški, trajali su gotovo 10 sati. Vučiću je u jednom trenutku pozlilo, pa je morao u bolnicu gde je primio infuziju", potvrđeno je iz premijerovog kabineta.

Srpski pregovarači su, navode izvori, uspeli da izdejstvuju pomak u razgovorima sa "Esmarkom" koji je zainteresovan za kupovinu Železare.

Pored Vučića i ministara Željka Sertića >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Dušana Vujovića, u razgovorima je učestvovao i američki ambasador Majkl Kirbi.

Kako pišu "Naše novine" srspki tim insistirao je na garancijama od 20 miliona dolara, kao i pokretanju druge peći.

Pregovori bi trebalo da se nastave danas, a očekuje se da ceo posao bude završen do kraja meseca, navodi izvor.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vučićevo zdravstveno stanje i dalje loše

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2015

Premijeru Aleksandru Vučiću se stanje nije poboljšalo u poslednjih sat vremena, saznaje portal Nadlanu.com. On još uvek mora da bude pod stalnim lekarskim nadzorom.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.