Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima

Izvor: BKTV News, 08.Feb.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima"

Naš predsednik ide tamo gde će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati da dođu do njega, kao što su došli i pokušali da ga ubiju u Srebrenici, rekao je Vulin.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašle iz politike i javnog života Hrvatske i da očekuje da će predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom njegove posete Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati da dođu do njega.

On je ponovio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da i dalje misli da Vučić ne treba da ide u Hrvatsku.

"Tamo će se skupiti ustaše na trgovima i demonstrirati protiv njegovog dolaska, kao da njegova poseta može da donese neko zlo. To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti da kaže da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće ponoviti "Oluja", rekao je Vulin za Televiziju "Pink".

On je ocenio da se Srbima desila "Oluja" zato što su ćutali o Jasenovcu, te naveo da Hrvatska sa Srbijom ne može da se složi čak ni o stradanju Srba, Jevreja i Roma u Jasenovcu.

"Ustaški pozdrav ne treba da bude na jasenovačkim kostima. Nemoguće je danas naći zemlju na svetu sa kojom se nećete složiti o prirodi bilo kakvog kvislinškog fašističkog režima, osim u slučaju Hrvatske", rekao je Vulin.

On ističe da Vučić u Hrvatskoj želi da se razgovara o isplati penzija proteranim Srbima, rešavanju pitanja njihovog radnog staža, o ljudskim pravima, Zakonu o braniteljima kojim je 500.000 državljana Hrvatske srpske nacionalnosti proglašeno agresorima, kao i o zakonu o plaćanju poreza za zemlju koja se ne koristi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.