Vučić uoči Samita razgovarao sa Zaevim i Ramom FOTO

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 09:59

Vučić uoči Samita razgovarao sa Zaevim i Ramom FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas video linkom sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevom i Edijem Ramom.

Glavna tema razgovora bio je regionalni ekonomski forum koji će biti održan u Skoplju 29. jula.

"Veoma uspešan razgovor sa Zaevom i Ramom posvećen pripremama regionalnog ekonomskog foruma koji zajedno organizujemo 29. jula u Skoplju", napisao je Vučić na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbije".

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Regionalna inicijativa koja će nas povezati i poboljšati život svih naših gradjana. Gradimo zajedno novi Balkan, ekonomski", napisao je Vučić.

Sastanku je prisustvovao i predsednik PKS Marko Čadež.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GRADIMO ZAJEDNO NOVI BALKAN" Vučić, Zaev i Rama održali sastanak kao priprema regionalnog ekonomskog foruma (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021

Gradimo zajedno novi Balkan, ekonomski...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je jutros onlajn sastanak sa Zoranom Zaevim i Edijem Ramom. Sastanak je bio posvećen pripremama regionalnog ekonomskog foruma koji će se održati 29. jula u Skoplju...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.