Vučić sa Levijem o investicijama u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 04:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Levijem o investicijama u Beograd

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa izraelskim ambasadorom Josefom Levijem, a na sastanku je, između ostalog, predstavljen projekat izgradnje hotela i kongresnog centra sa pratećim sadržajima u Beogradu.

Projekat je predstavio ambasador Ejtan Bencur koji zastupa kanadsko-kineskog investitora, zainteresovanog za njegovu realizaciju.

Bencur je rekao da bi po završetku prve faze radova bilo zaposleno 2.000 radnika, dok bi po kompletiranju projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za tri godine posao dobilo još 3.000 radnika.

Vučić je rekao da su u Srbiji dobrodošli strani investitori koji se u poslovanju pridržavaju zakona naše države i da bi, ukoliko kanadsko-kineski investitor, Vlada Srbije i Grad Beograd nađu zajednički interes, predloženi projekat bio važan za napredak Beograda i Srbije.

Levi je istakao da strani investitori prepoznaju da se u Srbiji stvara povoljno poslovno okruženje i da ih je sve više zainteresovanih za ulaganja.

Vučić je upoznao Levija sa aktuelnom ekonomskom situacijom u Srbiji i pozitivnim rezultatima ekonomskih mera srpske Vlade, a Levi se zahvalio premijeru na velikom doprinosu unapređenju odnosa Srbije i Izraela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić sa ambasadorima Izraela i Francuske

Izvor: Blic, 04.Avg.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić imaće danas odvojene susreta sa ambasadorima Izraela i Francuske...Vučić će se sastati s ambasadorom Izraela Josefom Levijem u 9.00 sati u Vladi Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima...Sa ambasadorkom Francuske Kristin Moro, premijer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.