Vučić s direktorom Svetske banke o privatizaciji

Izvor: Akter, 28.Jul.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s direktorom Svetske banke o privatizaciji

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa izvršnim direktorom Svetske banke Jorgom Fridenom o podršci procesu privatizacije preduzeća iz portfolija Agencije za privatizaciju

Kako je saopštila Vlada, Vučić i Friden su razgovarali o rešavanju problema 17 zaštićenih preduzeća, opterećenih brojnim obavezama prema kreditorima, kao i o očuvanju radnih mesta i prava radnika u tom procesu.

Sagovornici su konstatovali da je neophodno nastaviti privatizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Srbiji, kao osnovni uslov za uspostavljanje zdrave ekonomije.

Premijer i izvršni direktor Svetske banke razgovarali su i o Projektu podrške ranog dečijeg obrazovanja, koji je predviđen novom petogodišnjom strategijom Svetske banke za Srbiju.

"Taj projekat će delom biti finansiran iz Fondacije Novaka Đokovića, dok bi drugi deo sredstava bio obezbeđen iz kredita Svetske banke", saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.