Vučić pred put u Zagreb razgovarao sa Štraheom

Izvor: B92, 12.Feb.2018, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pred put u Zagreb razgovarao sa Štraheom

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prec odlazak u Hrvatsku, sastao se jutros sa Hajnc-Kristijanom Štraheom, potpredsednikom austrijske vlade.

Vučić i Štrahe su razgovarali o bilateralnim odnosima Srbije i Austrije i ekonomskoj saradnji, javlja RTS.

Dvojica sagovornika razgovarala su i o evropskim integracijama Srbije i podršci Austrije na evropskom putu, konkretnim mogućnostima za jačanje privredne saradnje i regionalnoj bezbednosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa Štraheom: Razgovarali o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2018

Potpredsednik austrijske vlade u poseti Srbiji..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Hajnc-Kristijanom Štraheom, potpredsednikom austrijske vlade...Vučić i Štrahe su razgovarali o bilateralnim odnosima Srbije i Austrije i ekonomskoj saradnji, javlja RTS...Dvojica sagovornika razgovarala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.