Vučić nastavlja dvodnevnu posetu Nemačkoj

Izvor: Studio B, 12.Jun.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nastavlja dvodnevnu posetu Nemačkoj

Sumirajući rezultate na kraju prvog dana posete, Vučić je naglasio da imamo blagonaklonost i prijateljski odnos nemačke kancelarke Angele Merkel

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nastavlja dvodnevnu posetu Nemačkoj. Danas je takođe važan dan, jer će premijer razgovarati sa 15- ak najvećih nemačkih kompanija, od kojih su neke već investirale u Srbiji i gde će biti prilika, kako je rekao Vučić, da objasnimo zašto je Srbija najbolje mesto za investicije u regionu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Sumirajući rezultate na kraju prvog dana posete, Vučić je naglasio da imamo blagonaklonost i prijateljski odnos nemačke kancelarke Angele Merkel, da smo postali zemlja koja je poštovana i uvažavana i da svi građani Srbije mogu da budu ponosni na to. Premijer je istakao da su razgovori bili iznad nadanja koje je imao, ali je podvukao da sve ovo za nas predstvalja veliku obavezu da u budućnosti pokažemo još veću odgovornost i mnogo rada posebno kada je reč o započetim reformama.

Po završetku jučerašnjih razgovora, premijer se zahvalio Merkelovoj na podršci i istakao da će se Srbija ponašati odgovorno i dati sve od sebe da bude pouzdan partner Nemačkoj. Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je da su odnosi dve zemlje jako dobri i da Vučićeva poseta doprinosi daljem napretku saradnje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.