Vučić i Mihajlov povezuju DSS i SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Mihajlov povezuju DSS i SNS

BEOGRAD - Pošto je posrednička misija člana predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Brane Crnčevića između naprednjaka i narodnjaka dala skromne rezultate, kontakti između ove dve opcije narednih sedmica trebalo bi da budu podignuti na viši nivo - pišu beogradske "Večernje novosti".

Izvori "Novosti" rekli su da je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić odlučio da preuzme "operaciju" zbližavanja sa Demokratskom stranskom Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (DSS) i Novom Srbijom (NS) i očekuje se da bi vrlo brzo trebalo da se sastane sa visokim funkcionerom Koštunicinih demokrata Dejanom Mihajlovim.

Upravo njih dvojica, koji su najznačajniji partijski operativci, pokušaće da otope led između dva tabora i ispitaju mogućnosti buduće saradnje.

Beogradski dnevnik piše da, iako su naprednjaci i narodnjaci znatno poboljšali komunikaciju u parlamentu, osim intenzivne razmene poruka na nižim partijskim nivoima u minulih mesec dana još nije bilo kontakata između stranačkih vrhova.

Susret Vučića i Mihajlova bio bi prvi značajan korak u približavanju ove dve političke opcije.

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić pozvao je Koštunicu da naprave predizborni savez, ali jasnog odgovora iz DSS-a, ni susreta dvojice lidera još nije bilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.