Vučić i Kirbi: Odnosi dve zemlje u usponu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Kirbi: Odnosi dve zemlje u usponu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora SADMajkla Kirbija i tom prilikom oni su ocenili da su bilateralni odnosi dveju zemalja u usponu i da postoje velike mogućnosti za unapređenje saradnje u svim oblastima.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za medije, srpski premijer je upoznao američkog ambasadora sa pozitivnim ekonomskim rezultatima koje donose reforme i mere Vlade Srbije i zahvalio mu za podršku za njihovo sprovođenje.

Ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kirbi je istakao da se zbog toga povećava i interesovanje američkih kompanija za ulaganje u Srbiji.

Premijer Vučić je rekao da Srbija ne odstupa od evropskog puta i da, sa najvećom odgovornošću, učestvuje u planu Evropske unije za rešavanje migrantske krize, iako nije država članica.

Srpski premijer je naglasio da je i to jedan od načina da Srbija doprinese stabilnosti u regionu.

Predsednik Vlade Srbije i ambasador SAD razmotrili su i druga aktuelna regionalna i međunarodna pitanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić i Kirby: Srbija ne odstupa od evropskog puta

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Nov.2015

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas ambasadoru SAD u Srbiji Michaelu Kirbyju da Srbija ne odstupa od evropskog puta i da sa najvećom odgovornošću učestvuje u planu Evropske unije za rešavanje migrantske krize, iako nije država članica...Kako je saopšteno iz Vlade Srbije,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.