Izvor: Blic, 20.Jul.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Izetbegović o detaljima susreta u Srbiji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović razgovarali su danas telefonom o poseti članova Predsedništva BiH Beogradu, 22. jula.

 U telefonskom razgovoru, Vučić i Izetbegović razmatrali su plan i teme tog sastanka u Beogradu, rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Vučić je 14. jula zvanično pozvao članove Predsedništva BiH Mladena Ivanića, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića da posete Srbiju, nakon napada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na njega na komemoraciji 11. jula u Potočarima.

Vučić je u pismu članovima Predsedništva BiH naveo da ih poziva "polazeći od uverenja da su naše dve zemlje čvrsto i trajno opredeljene da jačaju medjusobne bilateralne odnose i da sva otvorena pitanja rešavaju u neposrednom dijalogu i duhu dobrosusedstva, a na dobrobit gradjana dve zemlje".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijer i Izetbegović o detaljima susreta

Izvor: Studio B, 20.Jul.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović razgovarali su danas telefonom o poseti članova Predsedništva BiH Beogradu, 22. jula...U telefonskom razgovoru, Vučić i Izetbegović razmatrali su plan i teme tog sastanka u Beogradu, rečeno je u kabinetu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.