Vučić danas na otvaranju Roštiljade u Leskovcu

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas na otvaranju Roštiljade u Leskovcu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju 28. Roštiljade u Leskovcu.

Otvaranje je u 20.45 sati, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Leskovačka roštiljijada je privredno-turistička manifestacija koja se tradicionalno održava u poslednjoj nedelji avgusta na prostoru popularne "Široke čaršije" u centru Leskovca i ujedno i manifestacija po kojoj se prepoznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Leskovac na turističkoj mapi.

Ovaj najveći i najposećeniji festival roštilja u jugoistočnoj Evropi za sedam dana trajanja okupi preko 500.000 posetilaca, iz zemlje i inostranstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvorena 28. Roštiljada u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je večeras 28. "Roštiljijadu" u Leskovcu, manifestaciju koja okupi više od 300.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva..."Roštiljijada" će u centru Leskovca trajati do 3. septembra, a na toj manifestaciji, posvećenoj jelima sa roštilja, posetioci su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.