Vučić čestitao Borisovu: Srbija iskren partner Bugarske

Izvor: Blic, 04.Maj.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Borisovu: Srbija iskren partner Bugarske

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Republike Bugarske Bojku Borisovu ističući da Srbija ostaje iskren partner te zemlje i želi da nastavi saradnju i dobrosusedske odnose.

"Želim Vam mnogo uspeha u obavljanju odgovorne dužnosti predsednika Vlade, koja zahteva vredan rad, posvećenost i strpljenje u suočavanju sa izazovima na putu napretka i blagostanja Vaše zemlje i Vaših građana", navodi se u tekstu čestitke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Republika Srbija ostaje iskren partner Republike Bugarske, koji će nastaviti da neguje vrednosti dobrosusedskih odnosa i saradnje na dobrobit ne samo naših zemalja, već i celog regiona“, navodi se u čestitki premijera Vučića.

U bugarskom parlamentu danas je izglasana nova koaliciona vlada, koju predvodi partija GERB, čiji je lider Bojko Borisov ponovo premijer. To je treći put u poslednjih osam godina da je Borisov izabran za predsednika bugarske vlade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.