Vučić: Tadić, Pajtić, Šešelj... nema razlike između njih

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tadić, Pajtić, Šešelj... nema razlike između njih

Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, njihova jedina politika je "mrzim Vučića", rekao je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u intervjuu nedeljniku NIN.Vučić je potvrdio da će SNS "sasvim sigurno" praviti postizbornu koaliciju i ako njihova lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu."Pokušaćemo da napravimo najširi mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << blok ljudi koji žele stabilnu i sigurnu budućnost... Potrebno nam je široko okupljanje naroda", istakao je on.Vučić nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve "sto posto sigurno" ne vidi kao moguće partnere."Ono što je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta. E, pa, neću da odustanem od evropskog puta!", kazao je Vučić."Apsolutno, svi oni" odgovorio je Vučić na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Politiko

Izvor: Danas, 13.Apr.2016

Sa kim će Vučić u postizbornu koaliciju? Ponuda je već pala putem njegove izjave za prestižni magazin Politiko, u kojoj je rekao da će nastojati da obrazuje koalicionu vladu, čak i ako osvoji više od 50 odsto. Ovakve stvari se ne govore u kampanji slučajno, a ponajmanje preko medija za uticajnu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.