Vučić: Srbija računa na Makrona!

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija računa na Makrona!

Srbija računa na predsednika Francuske Emanuela Makrona, a Francuska uvek može da računa na Srbiju, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić je to rekao na prijemu u Ambasadi Francuske, povodom 14. jula, nacionalnog praznika te zemlje, uz zahvalnost, kako je rekao, francuskim prijateljima na podršci koju pružaju našoj zemlji u bilateralnim odnosima, kao i na evropskom putu.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

„Očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << još mnogo toga što će spajati naše ekonomije, i još mnogo toga što će nas u politici približavati. Srbija računa na predsednika Francuske Emanuela Makrona. Francusku može uvek da računa na Srbiju kao i u Prvom, Drugom svetskom ratu i svim vremenima", poručio je Vučić, koji će se u utorak boraviti u radnoj poseti Francuskoj, gde će se sastati sa predsednikom Makronom.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

Ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni prethodno je ocenio da je politički dijalog Srbije i Francuske na najvišem nivou i da predstojeća poseta predsednika Vučića Parizu, potvrđuje taj novi zamah.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

Mondoloni je istovremeno izrazio nadu da će predsednik Makron moći veoma brzo da dođe u Beograd kako bi, kako je rekao, još više osnažio strateško partnerstvo naših dveju zemalja.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.