Vučić: Siniša Mali neće još dugo biti na tom mestu

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Siniša Mali neće još dugo biti na tom mestu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras i o optužbama vezanim za slučaj Savamala, koje je iznela supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

- Kod Siniše Malog nisam nikada bio u kući. Mislim da je on napravio izvranredne rezultate, možda najveće od Branka Pešića naovamo. Da je nastavljena onakva politika kao pre njega, grad bi bankrotirao. Imajući u vidu sve što se dešavalo, ja sam rekao da je neko iz grada stajao iza te akcije, ali ih ne bi kudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni da su to uradili u po bela dana. Da naprave klizalište za decu kao danas. Oni su, nažalost, to uradili po noći i zbog toga će snositi političke posledice. Čak nećemo čekati ni tužilaštvo. U tom smislu, pozicija Malog nije laka, iako će u knjigama ostati upisano koliko mnogo je on uradio za grad. Ali nikada neću reagovati na nečije pritiske, na njihove Rumunija... Pritom, to je slučaj koji i nije toliko važan - kazao je Vučić.

On je rekao da je dobio i nekoliko pisama od Marije Mali, koju je video jednom ili dvaput.

- Što se tiče mog druga Siniše, ja sam uvek na ženskoj strani i mislim da deca treba da budu uz majku. Ali ko su ljudi koji su zloupotrebili njene izjave iz svojih motiva? To nisu ljudi. Mogu da razumem i novinari "Krika", dobili su ekskluzivu... Ali da to koristite za političke obračune, to je dno dna! Razumem i nju i njega, ali ne razumem ljude koji u tome uživaju. Siniša Mali neće još dugo biti na tom mestu - rekao je Vučić.

Podsetimo, bivša supruga gradonačelnika Beograda, koja je nakon razvoda izgubila starateljstvo nad decom, dala je intervju istraživačkoj mreži "Krik", koji je nazvala "poslednjom linijom odbrane". Marija Mali je tom prilikom navela da joj se Siniša Mali pohvalio kako je učestvovao u rušenju objekata u Savamali. Takođe, ona je iznela niz tvrdnji koje se tiču sumnjivog poslovanja gradonačelnika u kojima je, kako je navela, bila primorana da učestvuje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Siniša Mali neće još dugo biti gradonačelnik

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017

"Slučaj Savamala" nosi političke posledice ali iskorišćavanje žene koja se bori za starateljstvo nad decom za političke izjave je "dno dna", kaže premijer Aleksandar Vučić o poslednjem razvoju sitaucije u tom slučaju...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.