Vučić: Samit u okviru Berlinskog procesa 2019. u Nišu

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Samit u okviru Berlinskog procesa 2019. u Nišu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da samit zemalja zapadnog Balkana u okviru Berlinskog procesa bude održan 2019. godine u Nišu.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je razgovarao i sa Angelom Merkel i sa drugim liderima, da je njegova ideja bila da se taj skup održi sledeće godine kod nas, ali da je dogovor da se on održi u Londonu, što ćemo podržati, a da 2019. godine bude održan u Nišu.

Vučić prelomio: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbija dobila novog premijer, evo ko je u pitanju

Kako je rekao, nije siguran da Niš ima bas sve kapacitete za održavanje tako velikog skupa, ali da ima vremena do tada da se sve pripremi i izgradi šta je potrebno.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.