Vučić SAZIVA HITNU SEDNICU Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić SAZIVA HITNU SEDNICU Saveta za nacionalnu bezbednost

Sednica je zakazana za utorak u 10 sati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, saznaje nezvanično "Blic".

Prema informacijama do kojih je došao ovaj list, jedan od razloga je trenutna situacija na Kosovu i Metohiji, ali će se razgovarati i o drugim temama.

U kabinetu predsednika Srbije nije se moglo dobiti više detalja.

Ako bismo zapretili da se povlačimo iz Briselskog sporazuma, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << međunarodna zajednica bi nas sigurno bolje čula nego sad.

Činjenica da se Priština ponaša i više nego nonšalantno kad je reč sprovođenju i poštovanju Briselskog sporazuma, posebno dela koji se odnosi na Zajednicu srpskih opština, više nije novost.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.