Vučić: Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 18:04

Vučić: Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografiju sa sinom Danilom uz poruku da neće nikome dati da uništi život njegovoj deci.

"Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci. Najgorim u Srbiji poručujem, volim Danila, Milicu i Vukana. Volim ih najviše na svetu. Što se mene tiče, neka bude borba neprestana, ali decu neću da vam diram. A, vas, pobediću ubedljivije nego ikad!", napisao je Vučić uz fotografiju na instagram profilu ''budućnostsrbijeav''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Vučić je ranije danas povodom napada na njega i na njegovu porodicu rekao da oni imaju za cilj da se on smeni sa vlasti, kao i da se ućutkaju svi koji bi primetili i rekli da je on uradio nešto dobro i korisno za zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.