Vučić: Najgori lopovi bi da se vrate na vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Najgori lopovi bi da se vrate na vlast

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da se nad Srbijom nadvila velika opasnost jer oni koji su je godinama razarali žele da se vrate na vlast i poručio da ih se ne plaši i da će ih pobediti ponovo.

Vučić je u obraćanju građanima u Inđiji, gde je prisustvovao otvaranju novog pogona kompanije IGB automativ, rekao da su državom pre samo nekoliko godina upravljali tajkuni i "najgori lopovi", a da ti isti sada žele da se vrate na vlast, drže pridike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Prete nam jer smo poštenjem, radom i trudom uspeli da nadoknadimo sve ono što su krali i pljačkali i uspeli da vratimo Srbiji nadu", rekao je Vučić.

On je dodao i da bi oni koji su "razarali zemlju godinama i decenijama, uništavali industriju u Inđiji, Vojvodini i Srbiji", danas ponovo da se vrate na vlast.

"Moja poruka za njih, ali i za vas - nismo ih se nimalo uplašili, mogu da viču, da izmišljaju, da izvlače neistine, borićemo se ne za sebe kao što su se oni borili samo za sebe, već za zemlju, našu decu, za našu budućnost, a vi se spremite uskoro krećemo pobedićemo ih ponovo", istakao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: Nad Srbijom se nadvila velika opasnost

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se velika opasnost nadvila nad Srbijom i da bi "lopovi, kriminalci i oni koji su pljačkali", preko svojih predstavnika, po svaku cenu, hteli da se vrate na vlast..."Na tu opasnost ćemo odgovoriti borbenošću, nećemo se lako predati iako su oni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.