Vučić: Kompromisom do mira i zaštite nacionalnih interesa

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Kompromisom do mira i zaštite nacionalnih interesa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s poslanikom Evropskog parlamenta Knutom Flekenštajnom i tom prilikom izjavio da u dijalogu sa Prištinom učestvuje sa željom da stvarnim kompromisom osigura mir i stabilnost, ali i da zaštiti vitalne državne i nacionalne interese.

Pored razgovora o stanju dijaloga Beograda i Prišitne dvojica sagovornika razgovarala su i o situaciju u regionu, kao i o evrointegracijama, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Vučić je je istakao značaj evrointegracija za Srbiju i naglasio važnost reformi koje se na evropskom putu sprovode, a koje su doprinele popravljanju ekonomske situacije u zemlji i privlačenju stranih investicija.

Poslanik Flekenštajn je naglasio podršku evrointegracijama Srbije, smatrajući da predsednik Vučić svojom odgovornom regionalnom politikom doprinosi miru i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Putin u Srbiji 1. novembra, biće upriličena i parada

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić i poslanik EP o evrointegracijama i dijalogu sa Prištinom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić i poslаnik Evropskog pаrlаmentа Knut Flekenštаjn, rаzgovаrаli su danas o evrointegrаcijаmа Srbije i situаciji u regionu. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, Vučić je istаkаo znаčаj evrointegrаcijа zа Srbiju i nаglаsio vаžnost...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.