Izvor: B92, 03.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Jasno je čije vreme dolazi

Beograd -- Kandidat Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić čestitao je pobedu Bogdanoviću.

On je ocenio da izborni rezultati "pokazuju ko će pobediti na sledećim izborima". Vučić je naveo da je pobedio u 12 od 17 beogradskih opština. "Mislim da je jasno čije vreme dolazi",rekao je Vučić i ocenio da bi on pobedio da je izlaznost bila veća: "Siguran sam da ćemo vrlo brzo imati nove izbore, a da će onda rezultat biti mnogo ubedljiviji u moju korist. Sada se videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Beograd pripada Beograđanima, a ne jednoj ili dvema političkim strankama. Zato su neki toliko iznenađeni rezultatima, jer ih nisu očekivali. Ja sam siguran da će ubrzo postati jasno ko treba da vodi Beograd, ali i celu Srbiju".

Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić saopštio je da su kandidati za predsednike opština te stranke pobedili u 18 opština u Srbiji. Nikolić je rekao da su radikali zadovoljni rezultatom izbora i naveo da su u Beogradu odlučivale samo nijanse. Tomislav Nikolić tvrdi da DS nema mnogo razloga za radost: "Konačno je SRS u Beogradu stigla na nivo protiv svih ostalih, na nivo 50-50. To udruživanje, sastavljanje svakoga sa svakim, protiv SRS, više ne pomaže".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.