Vučić: Da u 2014. radimo još više

Izvor: BKTV News, 31.Dec.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Da u 2014. radimo još više

Vučić čestitao svim građanima predstojeću novu 2014, uz nadu da će ona doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i loše volje.

“Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo – našu lepu Srbiju, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije gradimo, stvaramo i napredujemo”, naveo je prvi potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vlade u čestitki.
Aleksandar Vučić je građanima Srbije poželeo i da neguju prijateljstva, da imaju obzira jedni prema drugima, da ih služi dobro zdravlje i da praznike provedu u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.
Puno znoja u 2014.
Ranije danas agencije su prenele Vučićeve izjave podgoričkom listu “Dan”, u kojima je kazao da je napredak ekonomije najvažniji cilj u narednoj godini, ali da je potrebno “još znoja” da bi se u toj oblasti postigao rezultat.
“Napredak ekonomije je najvažniji cilj, a pristojna i normalna Srbija nešto za šta se borimo. Takva Srbija nije više tako daleko”, kazao je prvi potpredsednik Vlade za podgorički list.
On je rekao da je dobijanje datuma za početak pregovora Srbije i Evropske unije pobeda i uspeh svih onih građana koji su dobro razumeli političke poruke i shvatili gde je mesto Srbiji.
Govoreći o pregovorima Beograda i Prištine, koji su rezultirali briselskim sporazumom, Vučić je rekao da su ti razgovori često bili teški, a neretko i mučni.
“Ali, to je naš posao i obaveza da se ozbiljno ponašamo prema svim problemima. Očekujem u 2014, a posebno u 2015. godini, nakon teških reformi, bolji život za građane Srbije. Biće potrebno mnogo znoja i rada da možemo da kažemo da smo nešto napravili””, kazao je prvi potpredsednik Vlade Srbije.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆEVA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Više sloge, razumevanja i poštovanja

Izvor: Kurir, 31.Dec.2013

Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo, našu lepu Srbiju, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije gradimo, stvaramo i napredujemo, naveo je vicepremijer...

Nastavak na Kurir...

Vučić: Više sloge, a manje svađa u 2014.

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima novu 2014. godinu u nadi da će ona doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i loše volje...Da radimo jo više i da ne gubimo nadu: Aleksandar Vučić.."Želim da u narednoj godini svi radimo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.