Vojvođanski funkcioneri ne daju fotelje!

Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski funkcioneri ne daju fotelje!

BEOGRAD - Četiri poslanika DS-a u Skupštini AP Vojvodina, koji imaju još jednu funkciju, potvrdili su juče za Kurir da su dobili odgovor od Agencije za borbu protiv korupcije u kojem stoji da se u roku od 15 dana moraju odreći jedne funkcije, ali niko od njih nije decidno rekao da će to i uraditi!

Odgovor Agencije, za sada, dobili su predsednik opštine Čoka Predrag Mijić, predsednik opštine Sečanj Predrag Milošević, zatim predsednik opštine Opovo Milorad Soldatović i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << čovek opštine Bačka Palanka Kosta Stakić.

Mijić, Soldatović i Stakić su u izjavama za Kurir naglasili da će sačekati današnji sastanak s čelnim ljudima poslaničke grupe kako bi doneli odluku koje će se funkcije odreći, dok je nam Predrag Milošević rekao da je u Bukureštu i "ništa još ne zna".

Šef poslaničke grupe ZEV Dragoslav Petrović u izjavi za Kurir nije želeo da obelodani kakav će biti stav njegove poslaničke grupe u vezi s odgovorima Agencije.

- Očekujem da će danas ili sutra stići svi odgovori, nakon čega bi trebalo da održimo sastanak i da zauzmemo jedinstven stav u vezi s tim - kaže Petrović.

Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković kaže da su instrukcije u odgovorima vrlo jasne.

- U njima jasno stoji da se moraju u roku od 15 dana odreći jedne funkcije. Dali smo im instrukcije, kao što smo ih davali i ranije, kako bi njihovo ponašanje bilo u skladu s zakonom - zaključuje Markovićeva.

M. D.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvođani ne daju fotelje!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2010

BEOGRAD - Četiri vojvođanska poslanika iz tabora DS koji imaju još po jednu funkciju potvrdili su juče za Kurir da su dobili odgovor od Agencije za borbu protiv korupcije u kojem stoji da se u roku od 15 dana moraju odreći jedne funkcije, ali niko od njih nije decidirano kazao da će to i uraditi! Instrukcije...

Nastavak na Kurir...

Vojvođanski poslanici ne daju fotelje

Izvor: Blic, 16.Apr.2010, 01:05

I nakon što su dobili negativan odgovor iz Agencije za borbu protiv korupcije, pokrajinski poslanici izabrani po većinskom sistemu juče su odlučili da se ne povlače sa duplih funkcija. Kako su rekli, odluku o tome doneće tek kad dobiju zvanično tumačenje zakona od Skupštine Srbije i Ministarstva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.