Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 10:39

Vlada Crne Gore: Cetinjski manastir pripada državi

Vlada Crne Gore naložila je juče Upravi za katastar i državnu imovinu da bez odlaganja sprovedu odluku doneti 2005. godine i u listu nepokretnosti za Cetinjski manastir umesto Prestonice upiše državu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Crne Gore naložila da se vlasništvo nad Cetinjskim manastirom prenese na državu

Izvor: Vostok.rs, 14.Sep.2021

Takođe, naloženo im je da u listu nepokretnosti unesu zabilježbu zabrane otuđenja i opterećenja. "Vlada Crne Gore je dana 13 septembra bez održavanja sjednice na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, odlučila o informaciji Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa vezano za...

Nastavak na Vostok.rs...

Vlada Crne Gore pravo svojine na Cetinjski manastir prepisala na državu

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2021

Vlada Crne Gore odlučila je da, bez održavanja sednice, Cetinjski manastir upiše na državu Crnu Goru umesto prestonice Cetinja kao nosioca prava svojine, navodi se u Vladinoj odluci.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.