Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vijesti": Poznata imena diplomata iz Crne Gore

Podgorica -- Direktor "Budvanske rivijere" Ivo Armenko biće nov ambasador Srbije i Crne Gore u Španiji, potpredsednik Skupštine Crne Gore Dragan Kujović u Poljskoj, a bivši lider Demokratske partije socijalista Milica Pejanović Đurišić u Belgiji, saznaju podgoričke "Vijesti" u kabinetu predsednika Srbije i Crne Gore Svetozara Marovića. Ambasador SCG u Sloveniji biće Branko Perović, koji je trenutno na funkciji šefa trgovinske misije Crne Gore u Ljubljani.

Ranije je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopšteno da će ambasador u Londonu biti sadašnji šef crnogorske diplomatije Dragiša Burzan, u Moskvi glavni savetnik crnogorskog premijera Milan Roćen, a u Rimu Branko Lukovac, ministar SCG za ekonomske odnose sa inostranstvom. Pomoćnik ministra inostranih poslova SCG Igor Lukšić najavio je da će imena svih crnogorskih ambasadora zvanično biti saopštena narednih dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.