Vesna Pešić se povlači iz politike

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pešić se povlači iz politike

/vesti online/ Doskorašnja funkcionerka Liberalno-demokratske partije Vesna Pešić saopštila je da se posle dve decenije povlači iz političkog života i da na predstojećim izborima neće biti ni na čijoj listi.Ona je za "Večernje novosti" rekla da će ostati u Skupštini Srbije kao samostalni poslanik do isteka mandata ovog saziva, posle čega će se povući iz politike.

Dosta joj je parlamenta posle dve decenije: Vesna Pešić

Pešićeva je u aprilu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << godine napustila LDP posle sukoba sa liderom stranke Čedomirom Jovanovićem. Povod je bila njegova izjava u Skupštini, u kojoj je afričke narode nazvao kanibalima.
"Ne znam zašto bi bilo koga zanimali moji planovi i kome je to uopšte važno. Uostalom, šta bih ja radila u ovom potpunom rasulu i ratovima partijskih mafija", rekla je Pešićeva za Novosti, najavljujući time povlačenje iz politike.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.