Vesić otvorio profil na TikToku - sicve011

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 10:55

Vesić otvorio profil na TikToku - "sicve011"

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda prvi je lokalni političar u regionu koji od danas ima svoj zvanični nalog na društvenoj mreži TikTok. Vesićev nalog na TikTok mreži je @sicve011.

Vesić je svoj nalog otvorio video objavom iz Skupštine grada Beograda zajedno sa svojom bratanicom Nađom Vesić, koja je pobednik na Evropskoj geografskoj olimpijadi, navodi se u saopštenju.

Otkrio je tajnu da mu je Nađa pre početka takmičenja tražila da otvori TikTok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalog ako ona postane prvak Evrope.

"Pošto je Nađa prvak Evrope u geografiji ja od danas otvaram svoj TikTok nalog", rekao je Vesić.

Kazao je da je srećan što se nalazi na ovoj mreži.

"Nemam puno iskustva sa njom, ali pokušaću da vam se predstavim drugačije i ličnije i da vidite kako i sa koliko želje radim ovaj posao", poručio je Vesić korisnicima TikTok mreže.

Zvaničan profil Gorana Vesića na mreži TikTok nalazi se na linku u nastavku: https://vm.tiktok.com/ZMdPNVgYR/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VESIĆ NA TIK-TOKU! Evo šta je prvo objavio, a nalog mu je @sicve011 (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Jun.2021

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda prvi je lokalni političar u regionu koji od danas ima svoj zvanični nalog na društvenoj mreži TikTok. Vesićev nalog na TikTok mreži je @sicve011.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.