Vesić osudio uvrede na račun Popović Ivković

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić osudio uvrede na račun Popović Ivković

Zamenik gradonačelnika Beograda i visoki zvaničnik SNS Goran Vesić osudio je uvrede koje je na Tviteru predstavnik opozicionog SzS Nebojša Aleksić izneo na račun Biljane Popović Ivković Zamenik gradonačelnika Beograda i visoki zvaničnik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić osudio je uvrede koje je na Tviteru predstavnik opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Aleksić izneo na račun državne sekretarke u MUP-u Srbije Biljane Popović Ivković i upitao lidere SzS-a da li je to njihova politika."Tebi se izgleda stvarno dopadaju (lideri opozicije) Željko Veselinović, Dragan Đilas, Boško Obradović, ali, mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa", glasila je poruka upućena državnoj sekretarki od Nebojše Aleksića.Goran Vesić napisao je na Fejsbuku da ga je sramota da pročita "odvratne" uvrede koje je Biljani Popović Ivković uputio, kako kaže, glavni čovek Dragana Đilasa i Boška Obradovića."Ništa Aleksić nije rekao, nažalost, u svoje ime, nego u ime njegovih direktnih nalogodavaca i mentora, u ime Dragana Đilasa i Boška Obradovića. Mesecima po ulicama Beograda ovaj trio divlja, preti policajcima i radnicima, tuče se sa znakovima, unišatava gradsku imovinu, vređa naše sugrađanke i naše komšinice", naveo je Vesić.PROČITAJTE JOŠ: Biljana Popovoć Ivković sa ambasadorom IrakaKaže da su današnje uvrede "prevršile meru" i da na to Srbija "ne sme da ćuti", te upitao predstavnike SzS-a da li je to njihova politika."Da li je to zemlja koju biste da ponudite našim majkama, sestrama, ćerkama i prijateljicama? Da li je to Srbija kakvu vi želite? Srbija u kojoj se ženama nudi silovanje i Srbija u kojoj žene ovako vređate", upitao je Vesić.AKTIV ŽENA POKRETA SOCIJALISTA OSUĐUJE UVREDE NA RAČUN POPOVIĆ IVKOVIĆAktiv žena Pokreta socijalista (PS) najoštrije je danas osudio "seksističke poruke" koje je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Aleksić uputio državnoj sekretarki MUP-a Biljani Popović Ivković na društvenoj mreži Tviter."Tebi se izgleda stvarno dopadaju (lideri opozicije) Željko Veselinović, Dragan Đilas, Boško Obradović, ali, mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa", napisao je na Tviteru Aleksić."Ogromna količina mržnje, nasilja i prostakluka dolazi od strane onih koji bi da se dočepaju vlasti, ali bez izbora. Ðilasov primitivac ne samo da je uvredio gospođu Popović Ivković već je uvredio i svaku ženu, majku, ćerku i suprugu u Srbiji koja ima drugačije mišljenje od Đilasa", ističe Aktiv žena PS. "Naš narod ume da kaže: 'S kim si, takav si', pa u skladu s tim, ne mogu ni Ðilasovi saradnici biti ništa boli i pristojniji od svog šefa, osvedočenog siledžije i primitivca. Šta da očekujete od saradnika onog što tuče ženu i tasta pred maloletnom decom i psuje 'majku pedersku' svakome ko ima drugačije mišljenje", kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktiv žena Pokret socijalista osuđuje uvrede na račun Popović Ivković

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2019, 08:51

Aktiv žena Pokreta socijalista (PS) najoštrije je osudio "seksističke poruke" koje je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Aleksić uputio državnoj sekretarki MUP-a Biljani Popović Ivković na društvenoj mreži Tviter.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.