Verbić: Nije sve ispunjeno, razgovaramo sa sindikatima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbić: Nije sve ispunjeno, razgovaramo sa sindikatima

Ministar prosvete Srbije Srđan Verbić priznao je danas da nije ispunjeno sve iz sporazuma sa sindikatima, koji je potpisan prošle godine, ali da je veći deo obaveza sproveden.

"Mogu da kažem da ćemo nastaviti razgovore sa sindikatima. Imali smo razgovore pre tri dana, imaćemo sastanak i u ponedeljak", rekao je Verbić novinarima uoči skupa o upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija u obrazovanju.

Sindikati su najvažniji socijalni partner Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prosvete u ovom trenutku, jer ne bismo mogli da sprovedemo ni ukrupnjavanje norme na pravi način da nije bilo saradnje sa sindikatima, napomenuo je Verbić.

Verbić se nada da će do kraja ovog skupštinskog saziva biti usvojen Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja.

Primena posebnog kolektivnog ugovora se svaki dan radi i rešavamo jednu po jednu stvar, rekao je Verbić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Verbić: Nije sve ispunjeno

Izvor: Mondo, 26.Feb.2016

Ministar prosvete Srbije Srđan Verbić priznao je danas da nije ispunjeno sve iz sporazuma sa sindikatima, koji je potpisan prošle godine, ali da je veći deo obaveza sproveden...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Mogu da kažem da ćemo nastaviti razgovore sa sindikatima. Imali smo razgovore pre tri dana,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.