Izvor: Glas javnosti, Beta, 12.Feb.2010, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbalni napad na poslanika LDP Nenada Prokića

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović osudila je sinoć učestale napade na narodne poslanike, što “pojačava osećaj nesigurnosti kod građana”.

U saopštenju iz parlamenta Srbije, Đukić-Dejanović navodi da je obaveštena da je poslanika Liberalno demokratske partije (LDP) Nenada Prokića juče u centru Beograda verbalno napao nepoznati prolaznik.

"Učestalost nasilničkog ponašanja, kako fizičkog, tako i verbalnog, prema legitimno izabranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predstavnicima građana pojačava osećaj nesigurnosti naših građana i ukazuje na sve veće ugrožavanje osnovnih ljudskih prava i sloboda", navodi predsednica parlamenta.

Kako je rečeno u LDP-u, ta stranka je o verbalnom napadu na Nenada Prokića obavestila najviše državne ograne i predsednicu Skupštine Srbije Slavicu Đukić-Dejanović.

"Nismo od toga želeli da pravimo vest, već samo da skrenemo pažnju na porast nasilja u našem društvu. Očekujemo od nadležnih institucija da reaguju", navode u LDP-u.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.