Venecuela: svenarodna konferencija za mir

Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela: svenarodna konferencija za mir

28.02.2014. -

U predsedničkom dvorcu Miraflores pod presedavanjem Nikolasa Madura održana je svenarodna konferencija za mir. Prisustvovali su predstavnici različitih političkih snaga i biznisa. Lideri opozicije su odbili poziv, ali neki predstavnici antivladinih snaga su ipak došli. Predsednik je predložio da se stvori komisija za koordinaciju i veze između različitih slojeva društva koja će razmatrati sve predloge za uspostavljanje mira u zemlji.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje ubijeno u Simferopolju

Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014

28.02.2014. -..Troje ljudi ubijeno je u sukobima u Simferopolju. Ispred zdanja Vrhovnog saveta juče se okupilo oko 20.000 ljudi. Demonstranti za koje je ruski jezik maternji protestovali su protiv smene vlasti u zemlji, a predstavnici krimskih Tatara su podržavali Majdan...Miting je prerastao u fizički...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.