Veljović magistrirao desetkom na plagijatu?!

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović magistrirao desetkom na plagijatu?!

PODGORICA -  Direktor Uprave policije Veselin Veljović položio je juče magistarski ispit sa najvišom ocenom, iako postoje ozbiljne sumnje da je njegov rad plagijat.

Kako tvrde brojni izvori Vijesti, Veljović je praktično prepisao 40-ak stranica iz udžbenika za osnovne studije Budimira Košutića i Milenka Kreče, člana komisije pred kojom je juče i magistrirao.

Prvi policajac negirao je da je reč o plagijatu, istakavši da to “apsolutno nije tačno”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Veljović je pojasnio da je njegov magistarski rad, u skladu sa procedurom, bio javno izložen i da za to vreme nije podnesena nijedna primedba.

“Naknadne primedbe su potpuno nerelevantne, bez obzira na to od koga dolaze”, kazao je Veljović posle položenog magistarskog ispita.

On je naglasio da se zanemaruje činjenica da je bio “potpuno odličan student” i da je diplomirao sa desetkom.

“Niesam čak ni obnovio nijedan ispit, a bilo ih je više od 40 na studijama u Beogradu”, kazao je Veljović za Vijesti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.