Velimir Ilić: Vraćam se na političku scenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić: Vraćam se na političku scenu

ČAČAK - Lider Nove Srbije Velimir Ilić najavio je u Čacku da će se brzo vratiti na političku scenu posle uspešnog zdravstvenog oporavka.

Učestvujući u emisiji "Izbor" televizije "Galaksija 32", Ilić je optužio aktuelnu državnu vlast da je pred prošlogodišnje izbore obmanula birače lažnim obećanjima.

"Umesto da pokrene privredu, otvara gradilišta i nova radna mesta, vlast nas zavarava nekakvim merama štednje, uzima nove zajmove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da vrati stare dugove i uvlači zemlju u razne nevolje", rekao je Ilić.

On je naveo slučaj montaže italijanskih automobila u Kragujevcu, što će, kako je rekao, Srbiju koštati 300 miliona evra, a da ti automobili neće moći da se izvoze na rusko tržište bez carine.

"Pošto vlastodršci ne mogu da reše nijedan važan problem, treba što pre da se raspišu izbori", kazao je Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.