Veći nadzor nad srpskom ambasadom

Izvor: B92, 17.Okt.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći nadzor nad srpskom ambasadom

Brisel -- Belgijska policija najavila je da će povećati nadzor nad Ambasadom Srbije u Briselu, izjavio je ambasador Srbije u Belgiji Radomir Diklić.

Diklić je rekao da je juče oko 15.30 nekoliko mlađih osoba, noseći dve kosovske i više albanskih zastava pokušalo da skine zastavu ispred Ambasade Republike Srbije u Belgiji.

"Nekolicina njih je preskočila ogradu ambasade Srbije, lupala na vrata i pokušala da skine zastavu sa jarbola ispred zgrade", rekao je Diklić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
„Na poziv dežurnog osoblja ambasade, briselska policija je brzo odreagovala, a okupljeni demonstranti su se razbežali na sam zvuk policijskih sirena", objasnio je Diklić za Dojče vele.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.