Važna promocija novih potporučnika

Izvor: S media, 17.Sep.2009, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna promocija novih potporučnika

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio da je svečana promocija novih potporučnika - studenata 129. i 130. klase Vojne akademije, 19. septembra važan dogadjaj za čitavo Ministarstvo odbrane.

"Nemam nikakvu dilemu da bi ovi momci, da se nalaze na bilo kojoj vojnoj akademiji na svetu, bili veoma dobro plasirani", rekao je ministar Šutanovac.

Ministar je primetio da su "u poslednje vreme poboljšani i uslovi rada i stipendije na našoj vojnoj akademiji i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postiže željen nivo". Zatim je izrazio zadovoljstvo što "pitomci imaju visoke ocene i uče."

"Po prvi put u poslednje dve godine imamo žene i lekare. Nadam se da će i oni ispuniti ceo ovaj dogadjaj na pravi način", rekao je ministar Šutanovac.

Ministar odbrane je izneo da oružane snage moraju da se staraju "da oni koji su najbolji imaju više šanse da pruže svoje mogućnosti. Ne mislim da treba da imaju neke posebne benefite, naprotiv, mislim da treba da se dokazuju u budućnosti, a budući generali ne mogu da prodju lako kroz službu".

"Ukoliko se opredelite da idete nekim lakšim putem, onda ne možete stići do kraja, a ukoliko idete nekim težim putem i ako položite sve te ispite onda stižete do krajnjih mesta i tako treba da bude. Tako je u svim vojskama koje se razvijaju, tako treba da bude i u srpskoj", zaključio je Šutanovac.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.