Vanredno zasedanje Skupštine sazvano za 9. jun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2009, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno zasedanje Skupštine sazvano za 9. jun

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović sazvala je na zahtev Vlade Srbije vanredno zasedanje parlamenta za utorak, 9. jun.

Na dnevnom redu, koji je određen u zahtevu za održavanje osmog vanrednog zasedanja, naći će se predlozi zakona o regionalnom razvoju, zaštiti konkurencije i o kontroli državne pomoći, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima, navodi se u saopštenju Skupštine Srbije.

Dodaje se da će se pred poslanicima naći i predlozi zakona o obaveznom osiguranju saobraćaja, udruženjima, komunalnoj policiji i o elektronskom dokumentu.

Početak sednice zakazan je za 11 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.