VUJOVIĆ: Ostajem u Vladi još tri godine!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOVIĆ: Ostajem u Vladi još tri godine!

- Koliko ja znam, ovo je obaveza još na tri godine i toliko mislim da ostanem u Vladi - izjavio je Dšan Vujović, ministar finansija u Vladi Srbije

Ministar finansija Dušan Vujović negirao je večeras navode pojedinih medija da će u predstojećoj rekonstrukciji vlade biti smenjen i izjavio da ostaje u Vladi do kraja mandata.

- Izgleda da postoji jako mnogo besposlenih novinara kojima bi možda bilo bolje da nam budu PR savetnici u Vladi nego da izmišljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << priče. Koliko ja znam, ovo je obaveza još na tri godine i toliko mislim da ostanem u Vladi – izjavio je Vujović gostujući na RTS-u.

PALMA PONUDIO VUJOVIĆU POSAO: Ako ste kamerman zaposliću vas na TV Palma!

(Telegraf.rs / Tanjug))

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.