VUČIĆ POTVRDIO PISANJE KURIRA: Politika u dubiozi 30 miliona evra!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ POTVRDIO PISANJE KURIRA: Politika u dubiozi 30 miliona evra!

Premijer je, gostujući na TV Pink, potvrdio da je menadžment Politike napravio ogromne gubitke i time raskrinkao laži vrhuške Politike, koja je najstariji list na Balkanu dovela na rub propasti.

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je večeras pisanje Kurira da je menadžment kompanija Politika napravio ogroman, milionski minus u poslovanju i velike dugove, čime je najstariju novinsku kuću na Balkanu doveo do prosjačkog štapa! Kurir je proteklih dana pisao da je menadžment >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kompanije Politika novine i magazini (PNM), na čelu sa Mirom Glišić Simić napravio ogromne gubitke, od nekoliko desetina miliona evra, odnosno milijardi dinara.

Premijer je, gostujući na TV Pink, potvrdio da je menadžment Politike doveo na prosjački štap najstariji list na Balkanu.

- Politika u dubiozi 30 miliona evra u akcionarskom društvu - rekao je Vučić na pitanje novinara Politike.

Podsetimo, Kurir je pisao da je, prema podacima Agencije za privredne registre (APR), Politika samo u 2014. godini zabeležila je gubitak u iznosu od 163,9 miliona dinara, dok je prethodnih godina taj gubitak iznosio 3,9 milijardi. To znači da je kumulirani ukupni gubitak neverovatnih 4.091.064.000 dinara. Prema tome, ovaj zvanični podatak, koji je sama „Politika" dostavila APR, demantuje navode ovog lista da se izdržavaju iz sopstvenih sredstava i od čitalaca jer su im rashodi daleko veći od prihoda. A poznato je da gubitak moraju da nadoknade vlasnici, u ovom slučaju i država.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.