Izvor: B92, 20.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V. Ilić počasni građanin Svilajnca

Svilajnac -- Odbornici Skupštine opštine Svilajnac odlučili danas da dodele Povelju počasnog građanina aktuelnom ministru Velimiru Iliću.

Kako je navedeno, ta povelja se dodeljuje ministru za kapitalne investicije zbog sveukupnog doprinosa razvoju te opštine. Predsednik SO Svilajnac Vladan Rajković rekao je da je u poslednje dve godine na terititoriji te opštine asfaltirano "više kilometara" puteva, da su obnovljene škole, a rešeno je i pitanje vodosnabdevanja.

Rajković je dodao da je, osim lokalne samouprave, veliki doprinos prilikom obezbeđivanja sredstava za te radove dao i ministar Ilić.

Odluka je doneta povodom 8. oktobra - Dana opštine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.