Upravljački tim za ZSO o nadležnostima u sportu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravljački tim za ZSO o nadležnostima u sportu

Upravljački tim za uspostavljanje Zajednice srpskih opština razgovarao je danas sa predstavnicima sportskih ustanova i obrazovnih institucija o budućim nadležnostima Zajednice u oblasti sporta.

Sport je, kako se navodi u saopštenju Upravljačkog tima, prema briselskim dogovorima, jedna od oblasti u kojima će Zajednica srpskih opština imati nadležnosti, odnosno pun nadzor.

Kako je navedeno u saopštenju učesnici ovog razgovora su se složili da bi Zajednica srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opština trebalo da ima mogućnost da donosi mere i sprovodi aktivnosti za unapređenje sporta na svojoj teritoriji, kao i mogućnost da osniva organizacije za obavljanje sportskih delatnosti od interesa za Zajednicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.