Uništeno vozilo Velimira Ilića, povređen vozač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništeno vozilo Velimira Ilića, povređen vozač

BEOGRAD -

Službeno vozilo lidera Nove Srbije Velimira Ilića danas je potpuno uništeno kada je u njega na NIS benzinskoj pumpi udario kamion, a on je ostao nepovređen, jer se u tom trenutku nije nalazio u vozilu, saopštila je ta stranka koja tvrdi da je reč o napadu.

Vozač Ilićevog službenog automobila Robert Gambarjan je povređen, navodi se u saopštenju.

NS od nadležnih organa traži da hitno otkriju "pozadinu napada", kao i da se Ilićeva "lična bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaštiti kako bi bio ravnopravan učesnik predstojeće kampanje".

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", navela je NS.

U saopštenju se navodi da se incident dogodio danas u 10.45 sati na NIS benzinskoj pumpi u Dimitrija Tucovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.